Det där med att gjort sig ännu en väggbonad!

IMG_4513.JPGIMG_4510.JPGIMG_4511.JPGAlltså.

Jag går mycket på feeling. I livet i allmänhet och när det gäller skapande och inredning i synnerhet.

Å idag på cykelturen fick jag feeling. Å med kejsaren bak på cykeln och med cykelkorgen full av vass och gräs, bar det hemåt för att göra mig ännu en väggbonad.

Minns ni att jag gjorde en bonad med hängbjörk som jag använde mig av mina lägenhetsstylingar? Nåväl. Jag tänkte göra exakt samma upplägg fast en mer somrig variant. Å vass och gräs är väl somrigt om något?!!

Så.

Här kommer ett par enkla steg så du kan skapa dig din egna lilla väggbonad. Passar både inomhus och utomhus.IMG_4500.JPGVad du behöver;

  • Blommor, gräs, vass eller grenar
  • snöre
  • sax
  • rundstav
  • 10 minuter + tiden det tar att plocka blommor och gräs

IMG_45011. Lägg ut vassen i små knippor och kolla hur långa du vill ha dem.

IMG_4504.JPG2. Knyt ihop till små knyten.IMG_4505.JPG3. Bind fast de små buketterna med hjälp av snöret och bind till sist fast snöre i båda ändarna av rundstaven så att du kan hänga upp bonaden.IMG_4507.JPG4. KLART!

Easy peasy!

Till midsommar kommer jag att hänga i blåklint i bonaden också. Men tills dess är den vacker i all sin enkelhet. Eller vad säger Ni?!?!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst…… HÄR hittar ni lägenheten mitt inne i Kalmar city som jag stylade förra veckan. En riktig liten pärla!

IMG_4508.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att gjort sig ännu en väggbonad!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: