Det där med veckor som passerar!

IMG_4278.JPGAlltså.

Ibland vill man ju bara ha en pausknapp till livet! Speciellt nu när det är såååå ljuv värme. IMG_4282.JPGFörra helgen när Helena och hennes man Olof var här och fotade till ett reportage, då minsann var det både åskskurar och inte allt för angenämt väder under dagen. Men sedan sprack solen upp och vi kunde fota utomhus också. Idag visar jag bara lite detaljer från fotograferingen och stylingen men det kommer mer inom kort. IMG_4271.JPGIallafall.

Nedräkningen till skolavslutningen har börjat för killarna här hemma. Till hösten börjar de båda två på ny skola här i området där vi bor. Spännande!  Men nu är nu och sen är sen. Nu sommarpausar vi i nuet och njuter fullt ut. Här och nu kära ni, här och nu!

KRAM

// InredningsfrunIMG_4275

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: