Det där med smöret!

IMG_4514.JPGAlltså.

Barndom, för mig, är en massa saker, så klart. Den varma tallbarrsdoften i skogen på väg till kvällsdoppet. Den trallvänliga melodin och glassbåtarna från Hemglassbilen, som man aaaalltid fick springa till för man alltid glömde när den kom. Å så limpmacka med Bredgott. Helst till frukost, lunch och middag. Å mellis. Å till stranden. Å till kvällsmat. Smör och bröd, det är banne mig livet! IMG_4515.JPGIMG_4516.JPGÅ man skulle ju kunna tro att det är en sponsrat inlägg, men icke! Men jag måste bara kärleksförklara Bredgotts nya smör med brynt smörsmak. Ni får bara inte gå genom detta liv utan att ha smakat detta smör för gudändainidenlillanorden så ljuvligt det är!  Å jag som trodde att det inte gick att toppa när Bredgott kom med dras Havssalt för ett par år sedan, men tji och jippi fick jag! IMG_4524.JPGIdag bredde jag en rejäl klick Brynt smör på ett surdegsbröd med pumpakärnor. Å jag åt det till frukost, lunch och middag. Å till kvällsmat. Å nu vill min IBS-mage dö bröd-döden, men sååååå värt det!! Kanske inte i kväll och inatt men tja….. lite ont får jag väl ta med allt det där goda hahahha.IMG_4521.JPGSå.

Icke sponsrat, men såååååå från botten av mitt smörälskande hjärta till dig. Prova!

KRAM

// InredningsfrunIMG_4522.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med smöret!”

  1. Alllltså smör är grejen 👍
    Provade att göra eget brynt smör att ha över torsk i ugn o Hallelulja !!
    Vete sjutton om jag törs göra det igen då jag åt upp det som blev av med sked 😋
    Så himla gott .

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: