Det där med att haft barnvakt!

IMG_4686.JPGAlltså.

Min päron har längtat så efter att få ha kejsaren över natt och igår var det dax. Dessutom var det lämningsfredag så vi blev helt plötsligt helt barnfria. Vi funderade på om vi skulle gå på bio eller gå ut och ta en bit mat, det var verkligen evigheter sedan!IMG_4687.JPGIMG_4682.JPGMen vi stannade hemma. För det är så sällan V och jag hinner sitta ner, bara vi två, och njuta av Das Haus. För att inte tala om Das Altan! Så vi åt gott, tog ett kvällsdopp i poolen och bunkrade upp med massa gottis ute på altanen.IMG_4692.JPGFör. Det blir inte bättre än så, att få sitta tillsammans med varandra och avnjuta livets goda på precis alla sätt, med vetskapen att våra små har det bra där de är och varva ner tillsammans. Hinna prata, reflektera och planera nuet och framtiden. Å att dessutom befinna sig på hemmaplan i ett hus som vi blir mer och mer förälskade i – svårslaget!

Det var sannerligen välbehövligt för både kropp och själ.IMG_4678.JPGIMG_4699.JPGÅ när kvällen blev sval och himlen röd, satt vi där under filten i vår lilla soffa under taket på altanen och nöp oss i armen. ”Hej livet, om vi drömmer, låt oss drömma ett tag till….!”

KRAM

// InredningsfrunIMG_4689.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med att haft barnvakt!”

  1. Precis så gör vi med. Dem få,få gångerna vi har barnvakt sitter vi oxå hemma och bara njuter av nuet att vara tillsammans. Båda få prata till punkt utan någon avbryter. Balsam för skälen 👍🏻

    Gilla

  2. Så skönt att vara på tu med hand med den man älskar. Måste också få fråga var du har hittat ditt fina runda vita bord med hål i- hoppas du förstår vad jag menar. kram till dig.

    // Susanne

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: