Det där med The Fantastic Foot Mask!

 

(i samarbete med MayBeauty)

Alltså.

Handen upp alla ni som gillar lena och fina sommarfötter!!! Jamen eller huuur!!! Det finns absolut inget värre än torra fnasiga fötter – hua!!! Å dessutom är det en smula tröstlöst att ständigt hålla på att fila, fila och fila.

Men. Fila no more! För nu har MayBeauty kommit med  The Fantastic Foot Mask som är som en ansiktsmask fast för dina fötter. Jamen ni hör ju!?!? Man vill ju prova direkt. Å det har jag också gjort!

Masken är lätt att använda och dessutom ”ingår” det att man ska sitta i ett varmt fotbad 15 minuter varje dag i en vecka efter behandlingen vilket är heeeelt ljuvligt. The Fantastic Foot Mask innehåller massor av fukt och mjölksyror som tar bort torr, död hud, tar bort bakterier och som gör dina fötter babylena. Hur bra?!?! Å på bara en behandling dessutom! Hur bra?!?!

Nu ska jag berätta hur ni får silkes lena baby-fossingar på men vecka utan ansträngning alls, bara en massa skönt!IMG_4475.JPG1. Börja med att ta ett 10 minuters fotbad.IMG_4478.JPG2. Klick upp The Fantastic Foot Mask där ”strumporna” sitter ihop så att det blir en öppning på varje strumpa.IMG_44063. Ta på strumporna på dina (stackars tragiska) fötter.IMG_4482.JPG4. Stick ner fossingarna i strumporna och förslut medan den smarta och praktiska tejp-fliken.IMG_4483.JPG4. Ta på dig ett par vanliga sockor ovanpå så att det blir varmt och gött och att masken liksom omsluter fötterna. Sätt dig ner på din ändalykt och slå på Netflix eller bläddra i någon härlig tidning. Tips! Se till att bunkrat upp med något kallt att dricka och snacks innan du tar på dig Foot Masken för det är en smula halt att gå med dem (trust me on this one….. host host….halk, halk…)

5.  Låt fotmasken sitta på i 1-2 timmar.

6. Skölj av fötterna efter behandlingen.

KLART!!!

För att processen ska bli bättre så sitt 15 minuter varje dag i ett varmt fotbad. Beroende på hur ”illa” skicket på dina fötter var innan behandlingen så kan fjällningen som uppstår variera mellan 5-7 dagar. Jag började fjälla på 8 dagen och fjällade i tre dagar.IMG_4528.JPG

Å nu – tadaaaaaa! Lena och gosiga sommarfötter, tack vare The Fantastick Foot Mask.

IMG_4470.JPG

Med koden:

marikafootmask

får du nu 30% rabatt när du beställer the Fantastic Footmask. Klicka på direktlänken så är din rabatt redan avdragen och klar. Bästa sommarpresenten till dig själv – ”hej babyfossingar!!!” Passa på redan idag. Erbjudandet är tidsbegränsat och tänk på att behandlingen tar ca en vecka. Så vill du har lena fötter till semestern så klicka på länken HÄR!

Happy Foot Mask shopping!

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_4701.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: