Det där med värmen!

IMG_4922.JPGAlltså.

Det var ju himlans lätt att vänja sig vid den där goa värmen som låg som en välsignelse över maj och juni. Å efter senaste veckans temperatur-dump och blåst deluxe, så att både parasoll och möbler har förflyttat sig på altanen, å så lite ösregna på det kan jag inget annat än att se tillbaka på förra fredagens bilder för att återfå lite sommarvärme.

Vill. Ha. Nu.

 

 

IMG_4936.JPGIMG_4931.JPGAtt sitta i den varma kvällssolen tillsammans med goa vänner och njuta av plockmat och studsmatteskratt. Bästa!IMG_4930.JPGVi ska vara hemma och fira midsommar med familjen i lugn och ro. Först midsommar i Das Haus. Det blir så klart både sill, jordgubbstårta-fika, midsommarstång och grillat på kvällen som sig bör. Ska bli så skönt!!! Inga måsten, inga krav, inga köer på väg någonstans (alltså heeeerreguuud vilka köer på Ölandsbron idag!!!) utan bara äta en massa gott exakt som vi vill ha det. Ljuvligt!

Vad har ni för planer inför morgondagen?IMG_4937.JPGIMG_4928.JPGIMG_4923.JPGIMG_4927.JPGIMG_4924.JPGIMG_4921.JPGIMG_4920.JPGIMG_4917.JPGImorgon blir det inget blogginlägg men ni kan ju alltid följa mig på My Story på instagram.

En riktigt härlig midsommarhelg önskar jag er!!!

Njut! För det ska jag göra, banne mig!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst…… Jag måste bara skriva ner receptet på den ljuvligt goda Ajvar-fetaost-potatissalladen jag gjorde förra veckan. Definitivt topp fem av mina potatissallader. It´s my thing det här med potatissallad. Iallafall att äta 😀IMG_4918.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: