Det där med tavelväggen!

 

IMG_5071.JPG

Desenio.jpg

Alltså.

Das Haus är ju Vs och mitt första gemensamma boende som vi ska bygga upp från grunden. Ibland (alltid) går jag väldigt fort fram och får en idé som bara måste, måste, måste fixas på en gång. Å då är det inte alltid att V hänger med i svängarna. Eller, det är rättare sagt jag som inte bjuder in honom till själva dansen , så att säga,,,,, host, host…..

IMG_5064.JPGMen.

Vi har varit rörande eniga om att vi vill ha en tavelvägg  med snygga posters och vackra printsÅ till slut enades vi om att ha den ovanför tv:n uppe i vardagsrummet. Vi hade lite prints sedan tidigare men insåg att vi behövde fylla på med lite nytt. Så. Vi satte oss en kväll framför datorn och gick igenom Desenios alla prints, tavlor och billiga ramar.  Vi kollade på inspirationsväggarna som finns på siten för att få lite inspiration och därefter fick V välja ett print och jag välja ett. Lite kompromisser och några VETO:n fick dock slängas in när smaken skiljde sig åt för mycket. Det svåraste var dock inte att välja motiv utan vilken ram motivet skulle ha. Å då är det ju väldans bra när man kan se sitt valda motiv med sin valda ram genom att bara klicka på olika tavelramar på Desenios hemsida. Jag ville ha mycket trä och silver och V guld. Så vi körde en blandning helt enkelt. Å till slut hade vi klickat hem vår tavelvägg. Sååååå nöjda!IMG_5059.JPGIMG_5042.JPGIMG_5066.JPG

IMG_5086.JPGÅ vet ni!?!? Om ni nu också har fått lite feeling och är sugna på att göra om och fixa en tavelvägg eller bara få något nytt upp på väggen hemma, så spänn ögonen nu!

Med koden ”inredningsfrun” ger 25% rabatt på posters hos Desenio mellan 26-28 juni (koden gäller ej på ramar eller handpicked-/collaboration posters)

Jamen hur bra!?!?!?

Klicka hem dina prints, posters och snygga billiga tavelramar som passar som handen i handsken redan idag!

Happy print/posters-shopping!

KRAM

// InredningsfrunIMG_5073.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: