Det där med att inte boka upp kalendern!

altaninspiration

IMG_5189.JPGAlltså.

Trots att dagarna i kalendern gapar tomma och obokade så har jag lyckats med att fylla ut dem till bredden och längden, fullständigt! Precis som att jag vill krama ur precis allt göttigt ur den här sommaren. Värmen har gett mig massor av energi!
IMG_5196Igår hade jag en god vän över på frukost och lite livsfilosofering. Därefter kom en annan efterlängtade vän med sambo och tre tonåringar över, så det var high life i poolen med deras tre och mina tre kids. Å så lite fika på det. Hääääärligt! Jag han knappt bli torr bakom öronen efter badet innan Jenny tooodeloooade förbi med iskall cava för att efterföljas av sköna Helena.  Det blev en härlig kväll med sol, gott i gommen och strupen och så klart pepp-talk om livet och allt däremellan. Helena har likt mig fått icke-sovande barn och Jenny har ju rutin på det mesta med sina fyra kids. Skönt när man alla har/sitter i samma sits och kan bolla och lufta lite kids-funderingar.IMG_5186.JPGIMG_5194IMG_5179.JPGIdag hade jag planerat in noll saker. Men min fina Marie hade precis kommit hem efter sin första semester på femton år och jag kände att jag längtat massor efter henne, så jag och kidsen tog en liten tripp till de småländska skogarna och myste. Där blev det fika i hammocken under lindens sus och skön skugga (herre vad varmt det varit idag!!!) IMG_5199Sedan har jag hunnit fynda bamboo-bänkar (lovar att återkomma om detta), sålt vår diskmaskin och spontan bjudit in våra nästan grannar till korvgrillning och altanhäng. So much för min göra-ingentiing-dag :D. Men hey! När man har en massa energi och flow då är det ju faktiskt bara att tuta och köra. Eller vad säger Ni?!?!

Nu, slänga mig i bingen och hoppas att kejsaren är lika trött som jag och sover lääänge. Snart, zzzzzzzznark.

KRAM

// InredningsfrunIMG_5191.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: