Det där med att vilja äta jobbet!

IMG_5247Alltså.

Nu har hon fått solsting kanske ni tänker nu när ni läser rubriken. Men. Det är faktiskt inte så farligt som det låter. IMG_5249.JPGIMG_5241.JPGIMG_5251.JPGIdag har jag varit över på Paradisverkstaden och fotat delar av deras nya sommarmeny. Det är Restaurang Porten som arrenderar café-delen under sommaren och där finns nu massor av fräscha och ljuvligt goda sallader, mackor och frasiga våfflor. För att inte tala om dryckerna. Tooo die for! Lemonaden från Kivik med smak av päron och ingefära är bland det godaste jag någonsin druckit. Ni måste testa!IMG_5262.JPGIMG_5260.JPGIMG_5263.JPGIMG_5256.JPGÅ ni ser ju själva!?!? Svårt att hålla sig borta från allt gottis. Så, ja idag ville jag verkligen äta jobbet :D. IMG_5296.JPGIMG_5294.JPG

Iallafall. Huuur roligt att Sverige gått vidare i VM. Wohoooo!!! Hade jag vetat det tidigare idag hade jag firat med den grymt goda våfflan. För visst ser den magiskt god ut!!?

IMG_5279.JPGIMG_5278.JPGIMG_5283.JPGIMG_5285.JPGNu, kolla in rean HÄR. Snart, förmodligen ett par kronor fattigare….. host, host…. 😉

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…… Tipstips! Ni följer väl Paradisverkstaden på deras Instagram?IMG_5286.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: