Det där med kväll på balkongen!

IMG_5347Alltså. Sommarkvällarna är ljuvligt ljumma nu. Å uppe på vår balkong kramar jag ur de sista av dagens solstrålar innan solen försvinner ner bakom åkrarna.
IMG_5340IMG_5351.JPGÅ när kvällen är stilla och tanken lugn passar jag på att tacksamhetsduscha. Å låta den känslan sitta kvar i kroppen och sinne tills jag ligger huvudet på kudden och somnar. Som att jag liksom vill marinera mitt inre med all tacksamhet under natten. Låta den sjunka in i ben och märg och skapa stabilitet i kroppen.IMG_5353.JPGIMG_5352.JPGNi vet där det där gamla talesättet att man aldrig ska gå och lägga sig ovänner?!? Det borde man ju inte göra med sig själv heller. Man borde alltid vara vän med sig själv förvisso, men jag tänker att det är extra viktigt att låta bli att klanka ner på sig själv precis innan läggdags. Blir ju lätt så att man bara rabblar alla saker i huvudet som man inte hann med, glömde, inte orkade, som man misslyckades med etc, etc. Om man istället tacksamhetsduschar precis innan läggdags så lägger man sig med en varm känsla i kroppen istället. Istället för självdepp blir det själv pepp!IMG_5345.JPGIMG_5350.JPGIMG_5344.JPGSå.

På balkongen njuter jag av tystnaden och lugnet och tacksamhetsduschar.

Å så pysslar jag om mina små blommor. För det, det är banne mig som balsam för själen för mig!IMG_5343.JPGIMG_5341.JPGIMG_5339.JPGIMG_5337.JPGIMG_5336.JPGIMG_5332.JPGIMG_5331.JPG

Nu, upp och njuta av kvällssolen. Snart, hångla kudden (å mannen)!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst…… I know att det blev en bildbomb idag men jag fick lite feeling och bara körde på. Scroll-fest deluxe 🙂

IMG_5330.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: