Det där med barn och inredning!

IMG_5360.JPGAlltså.

De flesta frågor som jag får kring inredning är hur jag kombinerar den med tre barn. Nu är förvisso de två största stora nog att förstå att ett nej är ett nej och att de vet vad de ska vara försiktiga med för att inte skada sig. Men kejsaren är ju i sin allra bästa upptäckar-ålder och stoppar fortfarande allt som går i munnen och pillar på precis allt.IMG_5356.JPGMed både Stora och Lilla har jag alltid låtit dem pilla och känna på det allt som står framme. Å de pillar, klämmer och vänder på precis allt tills att det inte är roligt längre. Å då får sedan ljusstaken, lyktan eller vad det nu kan vara så orörd framöver. Så den ”metoden” kör jag på kejsaren också eftersom det passar mig som person att inte springer runt och vara orolig och skrika nej-ajabaja-inte-pilla i tid och otid. IMG_5366.JPGIMG_5364.JPGÅ såklart och självklart – saker som kan gå sönder, som kan orsaka skada ser jag ju till att inte ha framme. Men övrig inredning som finns runtom i huset är ”pill-å-kläm-saker”. Kejsarens favorit är att plocka ut värmeljus och sätta ner dem igen. Fram å tillbaka och gärna byta plats på ljusen mellan de olika ljuslyktorna.IMG_5362.JPGIMG_5365.JPGÅ kejsaren är nöjd över att få upptäcka och fortsätta att vara nyfiken. Å jag är nöjd över att få ha den inredning jag vill framme. Hur gör ni med barn och inredning?!?!

Nu, i-ordning-fix. Snart, åka iväg på brunch hos fin vän.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst……. Pallarna kommer från Ikea.IMG_5368.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med barn och inredning!”

 1. Hallå!
  Alltså min förstfödda pillade på allt och jag vet inte hur mycket som gick sönder. Förstod inte riktigt då hur folk kunde ha framme en vas för typ 5000kr. Han var överallt. Nu har han en tendens till att dra ut mycket saker överallt, han är 5 år och det där med att bygga koja i soffan tycker han om men inte mamma för det blir jag som få städa upp! Min minsta på 10 mån har precis lärt sig gå och upptäcka världen men där räcker det med att säga ”nä, ajabaja” så förstår han det. Men gillar att flytta på mina saker 🙂

  Gilla

 2. Körde likadant med min numera tvååring. Klämma känna, då blir det inte så spännande längre och saker hon kunde skada sig på eller som jag/vi var rädda om ställdes tillfälligt undan. Fungerade kanon 🙂Har även varit lugn hemma hos vänner och inte varit på deras saker. Vilket är skönt och lugnare för oss som föräldra. Även om vännerna också har småbarn och har full förståelse för att saker kan gå sönder så är det inte så roligt ändå om de river ner saker.
  Tack för en fin feelgood blogg med en bra mix av inredning, tänkvärda ord och recept.
  Kram

  Gilla

 3. Jag har inte riktigt vågat släppa loss vildarna på de allra finaste skatter jag har här hemma 😉 men de fick och får vara på höga platser. Har dock hållt kvar vid våra vita överdrag på alla möbler här hemma trots alla kommentarer på att vitt e minsann inte praktiskt 😉 Men vilken annan färg kan man bleka?? O vanish är ju guld värt 😉

  Ha en fin kväll!!

  Kramar Malin / Yogiinjeans

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: