Det där med sommarvärmen och vänner!

IMG_5529IMG_5527.JPGAlltså.

Sommarhettan med 31 grader på både land (och i poolen) har tagit ut sin rätt och jag går definitivt på sparlåga energimässigt just nu. Hade jag inte haft poolen och fått någon typ av svalka, vet jag inte hur jag klarat mig från värmeslag. Å då är jag en värmedyrkare av rang. Pheeeeew das svett!!IMG_5540.JPGIMG_5534.JPGIMG_5543IMG_5545.JPG

IMG_5541.JPGIallafall.

En av mina äldsta vänner och hennes familj har bott här ett par dagar – såååå mysigt! Vi har spelat badminton, krocket, kort, badat, ätit en massa gott, pratat gamla anekdoter, trollat, ätit ännu mer, flossat (V briljerade stort…. host, host….) mumsat gottis och planterat. Så ni förstår ju att jag inte hunnit sitta framför datorn.IMG_5554.JPGIMG_5555IMG_5552.JPGIMG_5568.JPGÅ att få sitta med goda vänner kring poolen i kvällssolen och njuta av livets goda, det är banne mig som balsam för själen. Å de ljumma sommarkvällarna vill liksom aldrig ta slut. IMG_5579.JPGIMG_5594.JPG

IMG_5582IMG_5587Å jag kommer leva på dessa dagar länge. För, det blir nog banne mig inte bättre än så här!

KRAM

// InredningsfrunIMG_5590.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med sommarvärmen och vänner!”

  1. Ja den här värmen har varit helt galen, men idag regnar det faktikst lite o har svalnat av lite granna, kanske man klarar av att sova i sovrummet på övervåningen igen 😉 Härliga bilder! Ser ut som att ni har haft det underbart!

    Ha en fin kväll!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: