Det där med att ge hyn lite kärlek!

IMG_5606 (2).JPG(i samarbete med MayBeauty)

Alltså.

Ni som hängt här ett tag vet att jag äääälskar produkterna från MayBeauty. För mig fungerar deras produkter superbra likväl vinter som sommar.

Å nu när jag sommaren är varmt och jag största delen ligger i poolen och svalkar mig så ska jag ärligt säga att det blir en del slarv med rengöringen av ansiktet. Men. Då ryker min trogna vapendragare the Incredible Pore Mask in. Det är en helt ljuvlig lermask som doftar som att du precis klivit in på ett lyxigt spa och som dessutom är superlätt att ta på. Å att den dessutom suger ut talg och fett, rengör dina porerna, stänger porerna och gör dem mindre, gör din hy lenare och renare. Jamen ni hör ju?!?! What´s not to love :D!?!? IMG_5616.JPGSå här gör jag när jag använder The Incredible Pore Mask:

IMG_5636.JPGIMG_5651.JPG1.   Applicera masken på de ställen du vill rengöra. Jag tar masken i hela ansiktet förutom runt ögonen. IMG_5654.JPG2.  Låt masken torka i 15-30 min. Min hy var supertorr så det räckte med 20 minuter!IMG_5701.JPG3. Skölj av och se hur porerna har rensats och blivit mindre.

KLART!!

Vill du också få härligt ren hy och lite livsglitter med bästa hemma-spa masken? Så klart du vill :)!

Med koden

marikaporemask30

får du nu 30 % rabatt vid beställning (en förpackning räcker till åtta behandlingar + lite till sambons näsa…. host, host, host….). Å ju fler behandlingar du köper på en gång desto mer sparar du! Klicka bara på länken HÄR så är rabatten redan avdragen och klar. Å så klart alltid fri frakt! Så ge din hy lite kärlek du också.

Det får bli dagens tipstips!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssst….. Jag  använder jag The Incredible Poremask minst en gång i veckan och missar aldrig ett hemma-spa-tillfälle :). IMG_5686.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att ge hyn lite kärlek!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: