Det där med att fundera lite på tapeter!

tapet-fiona-botanic-garden-510663(i samarbete med Bygghemma.se)

Alltså.

Mellan alla svalkande dopp, tapas (vem orkar grilla eller laga mat i denna värmen?!?!) och iskall lemonad, så kan jag ärlig säga att jag och V hängt en del inomhus sista dagarna. Dels för att pausa från värmen och dels för att vi börjar få det där ”kli-i-fingrarna-sugen-på-nya-projekt”-feelingenDels har vi ett litet byggprojekt på G där vi ska göra ett till rum på ovanvåningen. Dels den platsbyggda hyllan i vardagsrummet nere.

Å nu när vi börjat att bo in oss här i Das Haus har vi även hunnit känna in alla rum också. Vi målade alla väggar vita när vi flyttade in i mars, men nu börjar vi kika runt på lite olika tapeter som vi tror kan passa huset och de olika rummens karaktärer. tapet-fiona-botanic-garden-510662Å lite tjohoooo-woop-woop-halleluleja när jag fick nys om att Bygghemma.se har en himlans massa go REA nu på massor av tapeter och målarfärger. Att Bygghemma.se är en av Nordens största nätbutiken inom byggvaror, hem och trädgård visste jag sedan tidigare men har liksom missat hela målar/tapet-avdelning eftersom det inte varit aktuellt för ens nu. Vi hittade bland annat den här tapeten som vi tror kan bli riktig bra uppe i vardagsrummet. Måste bara välja vilken färg, grått eller blått :).

tapet-mimou-poppy-blatapet-fiona-botanic-garden-510335Är lite sugen på någon av dessa till  kontor/gästrum och till hallen. Men den som lever få se. Ambivalens är min akilleshäl :).

Går du också i tapeterar-tankar eller vill måla om något rum?  väl  Bygghemma.se har REA just nu med upp till 25% rabatt på massor av tapeter och målarfärger. 

Så sitter du likt oss och är sugen på lite make-over där hemma eller i sommarstugan så kika in på Bygghemma.se sommar-rea! Jag lovar, du kommer inte kunna hålla dig från en massa ”klickklickklick-oooops-I-did-it-again-älskling-vi-ska-visst-tapetsera-om”!!! 

Nu, poppa popcorn. Snart, Netflixa.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssst…… Om du klickar på länkarna så kommer du till de tapeter som jag visar i inlägget. Å om du klickar HÄR kommer du till all REA 😀

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: