Det där med heta soffbord från Chilli!

soffbord-ekström-vitmässing-75-cm-280925.jpg(I samarbetet med Chilli.se.)

Alltså.

Ni vet när man har börjat att peta, vrida och vända på en sida av rummet eller en del av hemmet så blir det liksom den där berömda domino-effekten. Har man flyttat en stol till ett ställe måste man ju hitta något nytt på det tomma stället. Det är ju sedan gammalt…, host, host, host ;)! Å när man dessutom köpt nytt hus men återbrukat alla gamla möbler från det tidigare boendet, så är det bara ju faktiskt bara en tidsfråga innan man vill börja byta ut grejor. Det är ju också sedan gammalt…. host, host, igen!

Å nu är jag insnöad på att hitta det perfekta soffbordet till tv-soffan på övervåningen. Å kravlistan kan göras lång och dessutom ska den synkas med Vs önskelista om det perfekta soffbordet.  Å det är ju en himlans tur att det finns en perfekt site för just oss som kikar på soffbord. För.soffbord-kinnon-betongvit-65-cm-280087.jpg Chilli är möbel- och inredningsbutiken för alla oss som verkligen älskar sina hem! Dessutom erbjuder de alltid fri frakt och snabb leverans. Jamen, hur bra!?!?

V och jag kikar på om vi ska köra trärent med praktiska skjuta-in-bord eller klassiskt marmor med guld-detaljer. Eller om vi ska ha två eller rent av tre småbord som man kan flytta runt efter behov. Å för oss med tre kids och som mer än gärna hänger uppe i tv-soffan vill ju att bordet dels ska vara praktiskt och dels himlans snyggt. Å det bästa är ju så klart att hos Chilli.se finns massor av soffbord som både är praktiska och snygga. Woop woop! Nu gäller det bara att bestämma oss för vad vi vill ha. Den som lever får se :D!

soffbord-klemens-vitlaserad-ek-187768soffbord-klemens-vitlaserad-ek-187767

Om du också är sugen på att klicka hem ett nytt soffbord så hittar du precis all inspiration du behöver HÄR. Shop away 🙂

Nu, invänta gäster. Snart, poolhäng.

KRAM

// Inredningsfrun

soffbord-carrigan-marmorborstat-stål-120-cm-280621.jpg

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: