Det där med Kejsaren och jag!

IMG_6012.JPGAlltså.

Han är ju ingen bebis längre, kejsaren. Om två veckor ska han skolas in och blir med ens stor liten kejsare. Allt för stor, allt för snabbt. Ni som vet, ni vet vad jag pratar om. IMG_5985.JPGÅ de första femton månaderna i hans liv har han banne mig gjort själ till sitt smeknamn kejsaren, med råge. För detta barn vet vad han vill. Å han både visar och säger det till omvärlden på precis alla sätt. Heeeela tiden. Vet inte riiiktigt vem han har fått den bestämdheten, målmedvetandet och envisheten ifrån…. host, host, host……IMG_6010.JPGIMG_6015.JPGÅ jag älskar honom så hjärtat värker, blir större och exploderar på en och samma gång. Tänk att man kan älska så innerligt! Jag blir lika förvånad över denna kärlek, för varje barn jag getts av Moder jord. IMG_6009.JPGTack livet, för barnagåvorna. Tack livet för lärdomarna. Tack livet för oron, de sömnlösa nätterna och de oändliga dagarna av uppgivenhet och känslan av att inte vara tillräcklig, för det påminner om, att jag har ynnesten att få älska bortom allt. Ty ingen natt är för lång, ingen botten för djup och ingen oro för svart för att bryta ner mig, i det aldrig sinande ljus som mina barn ger mig.

Livet och kärleken. Tänk att en kan få ha att så gött!

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_6014.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med Kejsaren och jag!”

 1. Så fint skrivet! Känner igen det. Den totalt villkorslösa kärleken man känner för sina barn! Träffar mig ännu mer just nu i sorgen efter en saknad svärmor/ bonusfarmor till mina barn.

  Gilla

 2. Åh, tänk vad fort det går! Allt har sin tid, nu börjar ett nytt kapitel. Jag är lite nyfiken på hur du ska göra, visst jobbade du inom barnomsorg? Ska du gå tillbaka dit, jobba som influencer eller något helt annat? Mår du bra och känner dig redo att jobba fullt ut? Jag är inte nyfiken på ett negativt sätt utan frågar i all välmening eftersom jag följt dig vääääldigt länge och man lixom bryr sig och tänker. Det strålar om dig på bilderna!!! 😊😊

  Gilla

  1. Hej fina! DU är alltid välkommen med frågor och funderingar :). Jag går till baka till skolan där jag arbetat i fyra år och kommer att vara där 50%. Skönt att få mjukstarta lite grand och vara hemma med kejsaren så klart. Influencer-jobbet tuffar ju på hela tiden och det älskar jag ju så mig slipper du inte på ett bra tag till ;D. Massor av kramar från mig till dig ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: