Det där med att krama ur det sista!

IMG_5904.JPG

Alltså.

Vi har verkligen försökt krama ur de sista dagarna av Vs semester. Vi drog ju iväg på en två dagaras mini-semester till Helsingborg (tack för alla tips!), badat och solat, ätit och druckit en massa gott, både i Helsingör och i Hbg. Vår första barnfria semester tillsammans någonsin, faktiskt.IMG_5910.JPGIMG_5945.JPGIMG_5954.JPG

Å vilken sommar vi haft för övrigt också! Kunde ju inte blivit bättre start på vår livsresa här i Das Haus med sol och varmt väder sedan i april. För att inte tala om den eviga sommaren. Tror att vi faktiskt har haft besök i princip varje dag på hela Vs fem veckors semester. Så massor av poolhäng och trevlig sällskap har denna hemester innehållit.IMG_5930.JPGIMG_5922.JPG

På måndag börjar inskolning för kejsaren och underbaringarna börjar i sina nya klasser på sin nya skola – spännande! Kan inte annat än att tycka att dessa ”skolstarts-tider” alltid är lite pirriga. Så mycket nostalgi från sin egna skoltid. Å dessutom ganska skönt med alla vardagsrutiner. Eller vad säger Ni?IMG_5957.JPGIMG_5906.JPGIallafall.

Idag har det varit fullt ös när Stora hade med sig inte mindre än åtta kompisar hem, som var bad- och leksugna. Å herregud så glad jag är att vi har stort hus så att alla kan hänga med och leka! Underbar känsla!IMG_5956.JPG

Nu, kasta mig i soffan med underbaringarna. Snart, popflixa. (äta popcorn och Netflixa).

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssssst…. Bilder från när jag, V och kejsaren var på Paradisverkstaden. IMG_5940.JPG

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

7 reaktioner till “Det där med att krama ur det sista!”

 1. Åh vad skönt med semester bara ni två! Det har inte vi haft på 5 år! Eftersom jag inte ha någon nära mig där vi bor som kan ta hand om våra barn så har vi dom jämt. Och nån gång när det har dykt upp festligheter där vi måste ha barnpassning har det gjort ont i mitt hjärta, att behöva lämna min skatt! Nyttigt både för oss och för barnet, jag vet men det gör så ont. Kanske för att jag inte är van vid att lämna bort.
  Många prata om att vi två behöver egentid och kunna sitta och prata, håller med. Men just nu eftersom vår situationen är sån här så den tiden får vi när barnen är i säng.
  Men visst hade jag önskat många gånger att mina föräldrar kunde ta dem nån timme nån gång för att avlasta. Men nu få jag bara drömma.

  Saknar inte du dina barn när ni är iväg, eller det är ju klart att ni gör men hur hantera du det?
  Känns det inte konstigt när kjejsaren ska skolas in, han börja liksom bli stor?
  Jag fick papper hem från vår kommun att vår minsting har fått plats! Jag har ångers delux.. sista gången hemma.. kommer aldrig mer få uppleva detta. Han är inte liten längre 😢 jag grät nästan en skvätt när jag fick pappret.

  Oj vad långt det här blev, hoppas du orka läsa 😊

  Gilla

  1. Hej fina! Jag känner verkligen med dig! Det är en jätteynnest att få ha sina föräldrar nära och stötta upp ibland. Å mina päron vill verkligen mysa med killarna så ofta de kan – jättehärligt för precis alla!
   Klart jag saknar barnen men samtidigt passar jag på att njuta deluxe för jag vet att det är så kort tid jag är borta från dem
   Massor av kramar till dig. Allt löser sig alltid :).

   Gilla

 2. Passar på att krama ur det sista jag med, på måndagen börjar jobb o vardag igen =)
  Men ja ser fram emot att dricka kaffe o äta i lugn o ro på jobbet hihi.

  Fina bilder ser ut som att ni hade det fantastiskt.
  Kram!

  Gilla

   1. Haha ja jag hoppas jag kommer ihåg att man faktikst kan/får låsa dörren när man är på jobbet 🤣🤣

    Gilla

   2. hahahha! Sååå skönt!! Ibland låser jag här hemma och BAAM står det någon utanför och rycker och undrar snopet varför jag låst hahahha. Precis som mammor inte får låsa !!

    Gilla

   3. Haha ja man ha
    r ju fått en mycket närmre relation med sin man dessutom eftersom man sen barnen kom alltid ha
    r toa dörren öppen hihi 😍😉 P.s ja kommer ihåg att låsa på jobbets toa 😉😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: