Det där med sommarens första jeansdag!

IMG_6488.JPGIMG_6486IMG_6556Alltså.

Att sommarmånaderna varit varma och ljuva är ju inget nytt under solen. Jag har till största delen faktiskt haft bikini på mig och om nöden krävt dragit på mig en klänning över. Å jeansen som legat undanstoppade i tryggt förvar i garderoben har inte behövts ta ut och luftas en enda dag denna sommaren. IMG_6514.JPGIMG_6560IMG_6499.JPGTills idag. För trots att solen dyker upp emellanåt mellan molnen och värmer gott, var det ändå helt klart dags för sommarens första jeansdag. IMG_6496.JPGIMG_6483.JPGIMG_6492.JPGÅ eftersom mina jeans är av modellen tighta (och orka med tight efter sommarens dekadens liksom. Vore ju höjden av självplågeri att ens försöka prova :D) så lånade jag mannens skööööna slitna jeans  – perfekt baggy dessutom. Boyfriend jeans på riktigt liksom!IMG_6480.JPGÅ att jeans och tischa är en match made in heaven är ju sedan gammalt. Så jeansen fick sällskap med nya coola tischan från StyleLevel. Å så klart svart/vit match med nya skorna från samma ställe. Exakt lika sköna som snyggelisnygga!

 Om ett par dagar går vi in i jeans-och-koft-årstiden. Fler än jag som längtar?

Nu, söndagsfix. Snart, söndagsmiddag hos päronen.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst…… TACK StyleLevel för höstgåvorna!!!! Love you guys!!!

IMG_6482.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med sommarens första jeansdag!”

  1. Alltså det är ju inget SNACK om att influencer marketing är världsbäst. Nu har jag klickat hem tröjan! Blev så himla sugen! Och nej, inga av mina jeans passar heller. Alls. Jag brukar ju ha kjolar som sitter i midjan, men nu får jag hasa upp dem när jag sitter ner så att de typ sitter ovanför magen istället för mitt på den. Man kan ju i alla fall hoppas på någon form av push-up.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: