Det där med första höstfikan!

IMG_6899.JPGAlltså.

Å så kom tydligen sommaren tillbaka! Om än för en dag, men oj så varmt och skönt vi haft det här i Kalmar idag! 22 grader och strålande sol! IMG_6891.JPGIMG_6895.JPGMina päron kom över och tog med sig lite left-over paj som de gjort av svärisarna äpplen. Å svärisarna tittade också förbi och ville så klart njuta av både sommarvärme och äpplepaj ute på altanen. Höstens första fika var där med ett faktum. IMG_6903.JPGIMG_6905.JPGIMG_6907.JPGÅ trots att det är ljuvt att september börjar att pumpa ut sol och värme, nu när det blåser kalla vindar i val-tider (glöm inte att rösta på söndag, eller förtidsrösta!), kan jag inte annat än känna en viss längtan till den höga septemberluften, trädens skiftningar och de mörka kvällarna. IMG_6894.JPGÅ jag tänker stilla. Att vara i nuet är en ynnest som morgondagens ovisshet aldrig kan konkurrera med. Nu är nu. Men imorgon är alltid en annan dag.

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssst…. I somras drog jag och V på roadtrip till Kosta Boda och deras outlet och fyndade en massa Swedish Grace från Rörstrand. Sååå fina!!! HÄR hittar ni dem om ni inte har vägarna förbi outleten.

IMG_6892.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: