Det där med färg i höst!

IMG_6826.JPGAlltså.

Jag ska ärligt säga att jag och mina post partum-kilon inte alltid är bästa vänner. Det är inte så att jag älskar dem, men jag hatar dem inte heller. De sitter ju liksom där för att jag satt dem där (mums, mums, mums). Å dessutom har de ju agerat isolering till kejsaren när han huserade i min mage. Dock brukar jag göra mitt bästa för att undvika att behöva deala med den där extra isoleringen (som t.ex trånga provhytter med starka lysrör) men måste jag in och prova något tar jag alltid en storlek större än jag brukade ha innan kejsaren och extravolangerna. Annars blir det ju inte så värst mycket själv-älsk där inne i provhytten. Å inte några nya kläder heller för den delen, när man svettig, stressad och förbannad dragit av sig den där trånga klänningen eller för tighta jeansen.IMG_6880.JPGIallafall. Så jag kan ju inget annat än att älska när klädföretag kommer med lite rymligare kollektioner som inte bara är XL eller stora utan faktiskt sydda så att de passar kvinnokroppen oavsett om man är XS eller XL. Som Indiskas nya kollektion.IMG_6854.JPGIMG_6850.JPGSå när jag blev tillfrågad att kampanja för Indiska (på Instagram) och sprida lite ”du-är-vacker-och-härlig-oavsett-storlek” så är det ju klart att jag hängde på. Som den stolta mamativist jag är :D! Jag älskar klänningarna som går att använda som tunikor till ett par jeans när det börjar bli mer kyligt ute. Eller så drar jag bara på mig ett par tjocka strumpbyxor. För. Det går faktiskt att gå till jobbet i andra färger än grått, vitt och svart. Å i höst känner jag för färg! Häng på du också och våga färg till jobbet :D.IMG_6793.JPGIMG_6887.JPGNu, morgonen första kaffe. Snart, skalla dagen!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssssst……… HÄR hittar du fler härligheter som tunikor, klänningar och sköna fladdriga byxor!

Pssssssst…..igen! Snacka om att man får ta den tid som finnes när man har en pendlande man och är mama of three. I lördags fotade vi i totalt ösregn eftersom det var enda  dagen vi hann fota. Så paraplyet, stövlarna och det platta blöta håret är inte ”rolig rekvisita”. Det är på riktigt :D!!!IMG_6814.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med färg i höst!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: