Det där med alla olika val!

skinnwille-kortharigt-lammskinn-liten.jpeg
(i samarbete med Tapethandeln.se)

Alltså.

Nog för att det är mycket tjat om val och valet på söndag (ni går väl och röstar?!?), men här hemma har vi tjat om andra val. Som tapeter t.ex. Att det ska vara så himlans svårt att välja?!?! Å dessutom om man som jag lider av svår ambivalens deluxe så vill man ha allt och kan absolut inte välja :D. Dessa val, val, val!!!

karlskrona-lampfabrik-flaggskar-fotogenlampa-33-cm.jpeg

Vad jag däremot vet att jag vill ha är de urmysiga fotogenlamporna från Karlskrona Lampfabrik som jag hittade inne hos Tapethandeln.se.  Jag tycker att den i mässing är extra läcker och vet att V skulle gilla den massor. Jag kan även tänka mig den i glasklara färgen. Eller den gröna…… eller rökfärgade….. hahahaha! Vem lurar jag!?!? Jag vill ha alla!!morris-co-willow-boughs-blue.jpeg

Jag håller på att sätta upp gardiner i vårt sovrum där uppe och kände med ens att jag ville tapetsera om. Så klart! Vad annars :D?!? Nya gardiner = nya tapeter. Det är väl sedan gammalt ;D!?!? Tapeten från Morris & CO känns ”lagom” och lite mjuk. Eller vad tror Ni? Jag har ju mycket svart, vitt, sammet i grönt och blått där inne. Tänker att den kan bli en mild kontrast.  Hmmmm……. Jag får nog sova på saken.

Vad jag inte behöver sova på är Mateus porslin!!! Vill alltid ha ALLT så där är det aldrig lika jobbigt att behöva välja :D! Jag har redan mat-tallrikar, assietter och ostronskålar, men är sugen på lite större serveringsfat och skålar nu inför höstens middagar. Å blått är alltid flått, både vinter som sommar, tycker jag.

osborne-little-kayyam

Å till sist kastar jag in lite kudd-kärlek! För vem kan få för många kuddar (ytterst retorisk fråga hahaha)?!? Här hemma har vi kuddar av billigare modellen till 98 % p.g.a barn. Kladdiga barn. Barn som snorar. Barn som blöder. Barn som vill äta på kudden. Barn som bygger kojor av kuddarna. Så. Vore det inte på tiden att jag fick mig en alldeles egen super-exklusiv ”only for Mom”-kudde?!? Om jag får drömma (drömma kostar ingenting) skulle jag nog välja den ljuva kudden Kayyam från Osborne & little (eller den i gult). Tänk att få lägga huvudet på den lyxigheten och ta sig en välförtjänt powernap. Som sagt. Drömma kostar ingenting :D.

Nu, lunch. Snart, städa och få upp gardiner.

KRAM

// Inredningsfrun

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: