Det där med lampan!

IMG_7010.JPGAlltså.

Ibland får jag skäll av er. Fast ni skäller himlans snällt, måste jag säga och jag är faktiskt helt förskonad mot nättroll på alla mina social medier. Ni är helt fantastiska som som följer och hänger med mig här inne på bloggen♥! IMG_6936.JPGIallafall. Häromveckan fick jag dock lite lamp-skäll (inte skäll i ordets rätta betydelse, utan kanske utan mer av ett supertips!!) av en trogen läsare som minsann hade suuuperkoll på vad som passar hemma hos oss här i Das Haus – kul! Å  jag tog till mig hennes skäll.  V som är lampnörd av rang var ju inte sen med att underblåsa skället, eftersom han tar alla tillfällen i akt när det är dax för lampor. Så det blev till att dra till Loax och botanisera bland lamp-himlen som finns där. Å till slut kunde vi enas om en Pholc. Å den var så himlans snyggelisnyggsnygg att vi minsann köpte två hängande lampor till köket, också Pholc. Lovar bilder på dessa godingar också.IMG_7184.JPGIMG_6995IMG_6994.JPGTja. Ibland kan det de facto räcka med att byta ut en liten (host, host) detalj i inredningen för att det ska lyfta ett helt rum. Å belysning är ju faktiskt så himlans viktigt! Så tack för det där skället, som landade himlans bra :D. IMG_7183.JPGIMG_7178.JPGÅ vart gjorde jag då av den lampan som stod där tidigare? Jo, det återbrukade jag så klart upp till vardagsrummet där uppe. Bilder på detta inom kort :D.

Nu, vardags-fix-å-don! Snart, soffanhäng.

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_6939.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

3 reaktioner till “Det där med lampan!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: