Det där med förkylningstider!

b (3).jpg

Ljusstaks-kärleken

(innehåller adlinks)

Alltså.

Kejsaren har fått sin första släng av dagis-feber. Ni vet när man märker av förhöjd temp redan under natten (som varit si så där), termometern säger feber men barnet säger – hey ho, lets go! Typ. Men det blev till att stanna hemma idag ändå. Vila är kroppens bästa läkemedel mot feber och förkylning.

Så nu ligger kejsaren och tar en vila och maman har värmt en kopp kaffei micron (orkar inte ens brygga nytt) och sitter och plöjer nätets alla inredningssiter. Dock känner jag mig själv väldans väl och såg till att ”glömma” plånboken med betalkorten i bilen så att jag inte kan klickeliklicka hem något. För jag vet att jag är för lat för att dra på mig koftan och gå de tio meterna ut till bilen och hämta plånkan. Så.

Nu sitter jag med ett uppdämt köp-behov och vill så klart har massor av höstens härliga grejor.

b.jpg

Som den snygga puffen i sammet t.ex. Som jag tror skulle vara skitsknygg ihop med Howard-soffan i vardagsrummet. Eller kanske till och uppe i vårt sovrum. Fast där vill jag nog ha den i dimrosa eller mörkblå. Eller vad tror Ni!?!?

Å så är jag ju himlans svag för blått av alla dess slag. Å nu när hösten är här gillar jag lite djupare toner av blå. Som den sjukt snygga vasen från Jotex. Bra pris dessutom! Å så klart en ljusstake! Jag är svag för runda former av alla dess slag dessutom! Å hur söt liksom!?!? Kolla in priset!!! Tur plånkan ligger i bilen hahahaha…..

b (4).jpg

Å så har vi ju denna ljuuuuvliga vas!!! Alltså hur fin kommer inte denna vara nu i höst och vinter? Jag tänker snöbär och eucalyptus i denna. Eller bara en vacker gren fulla av vitmossa. En massa måsthöver på denna ljuvlis (HÄR hittar ni den)!

b (5).jpg

Å så behöver kejsaren nya kläder. Å påslakan till sin säng. Blinka lilla, stjärna sjunger vi alltid om kvällen så hur gulligt påslakanset som dessutom inte kostar skjortan. Loovet it! Fast han älskar ju hundar också. Kan inte bestämma mig!! Hjälp!!!

 

b (6).jpg

Å så hittar jag ju aaalltid något som jag definitivt inte behöver alls men som jag bara älskar och känner att jag måste ha ändå. Som den HÄR söta lilla hitte-på-dekorationen i guld. Passar ju perfekt precis överallt och passar till alla inredningsstilar dessutom. Onödigt skitsnygg behöver-inte-alls-men-måsthöver-ändå-grej! Bästa sorten!

Tja. Nu har kaffet hunnit bli kallt och lillen har vaknat. Så går det när man loosar sig i inredningshimlen och allt göttigt :D. Eller vad säger Ni?!?! 

KRAM

// Inredningsfrun

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: