Det där med att paxa Bruno!

IMG_7669Alltså.

Ett av mitt och Vs stora gemensamma intresse är design och designklassiker. Dock har vi så klart insett att det inte är värt pengarna att behöva vara rädd om dyra saker när man har två underbaringar som när som oftast drar någon typ av boll genom huset och en kejsare som upptäcker världen genom klättring och petande just nu. IMG_7682.JPGIMG_7689.JPGMen. När Folks Interiör härom veckan la ut en liten sneak peak av deras inköp som var på G in till nätbutiken, så slängde jag mig på DM och paxade när jag fick syn på klassiker-paret från Mr.Mathsson. För,  Bruno paxar man! Det går liksom inte att inte paxa. Man bara måsthöver utan att ens tänka på vidare konsekvenser. Å när priset för paret låg under hälften av nyinköpet, tja. Då slutar mitt huvud att konsekvenstänka. IMG_7719.JPGIMG_7681.JPGIMG_7711.JPGIMG_7683.JPGIMG_7678.JPGIMG_7675.JPGSå. Nu står det här i Das Haus, Eva-paret från Bruno Mathsson, och V och jag kan inte se oss mätta. Perfekt nötta med rötter från en dansk bank där de stått och samlat historia. Å kejsaren? Tja, han invigde dem före oss och det är en perfekt stol, visar han med alla medel. Å så klart, en kejsare vet ju när han sitter kungligt!IMG_7712Tack Bruno, Tack Eva, Tack Folks Interör! Så jäkla mycket tack!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssssssst…… Det super snygga ”sputnik”-liknande brickbordet (på bilden här nedanför) går också att köpa hos Folks Interiör. Det är sköningarna och tillika ägarna  Peter och Amanda som själva designat detta sjukt coola och nätta sideboard. Looovet it!

IMG_7722.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

4 reaktioner till “Det där med att paxa Bruno!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: