Det där med att vilja hinna med!

IMG_7687.JPG(innehåller adlinks)

Alltså.

Jag är så himla glad att ni hör av er till mig om ditten och datten med frågor och funderingar. På senaste tiden har jag fått många frågor från er som vill ha hjälp att jämföra priser mellan kopior vs. äkta mm. Den tiden har jag tyvärr inte just nu att sitta och leta och jämföra. Men. När jag sitter och letar grejer till mig själv, försöker jag också att passa på att tipsa er om bra grejer som jag tycker är prisvärda, läckra, härliga mm. Å det kan bli allt från barnkläder, inredning, möbler, mode och annat skoj. Jag försöker att svara på frågor så gott jag kan och svarar jag inte direkt så ha lite tålamod, det kommer :D. Jag skulle vilja hinna med allt men hinner bara med det jag hinner med, så att säga.

Iallafall. Hösten är ju inomhusperioden deluxe vilket innebär att längtet till att pyssla och fixa fint inne är eeeenormt (iallafall för mig) och så kan man äntligen klä sig i en massa härliga koftor, sjalar mm. Så. Idag har jag kikat på saker som jag hittat som jag känner att jag bara måste tipsa om.  Både inredning (Iittala med 25% rabatt), merinoulls-kärlek till kidsen, lite snyggt runt halsen (HÄR och HÄR) lite gottis till sängen (50% rabatt på DESSA satinlakan), lite skjort-kärlek (25 % rabatt dessutom) och lite vackert på frukostbordet (HÄR  med 50% rabatt). Man måste ju bara älska rea-shopping :D!

Vilken blev din favorit?? 

KRAM

// InredningsfrunIMG_7710.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med att vilja hinna med!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: