Det där med hemma-SPA och min hemlighet till mjuk hud !

 

IMG_8028.JPGIMG_8105.JPG(i samarbete med MayBeauty)

Alltså.

Efter en fullspäckad vecka med allt från mitt jobb på skolan, fota samarbeten, fotojobb, live-inspirationsdukning på Baronens tjejkväll, sjunga på dop mm, så var det banne mig dax för lite hemma-SPA idag. Det behövde jag! Sanna mina ord!

Idag var det en djuprengöring som var min hud-längtan och då plockar jag fram min favorit som också är en av hemligheterna bakom min hud; The Incredible Face Mask! Ni känner säkert till vid det här laget för jag har ju lovordat den flera gånger tidigare :D.

The Incredible Face Mask är en rengöring som tar bort orenheter som pormaskar och död hud, tar bort olja i fet hy och motverkar orenheter. Resultatet blir en ren, strålande fräsch och mjuk hy! Looove it! Att masken dessutom är superlätt att ta på och doftar himmelsk ljuvligt (exakt sådan där fräsch SPA-doft som man vill ha utan att bli too much) blir liksom grädden på det berömda moset!! Bästa!

Så här lätt använder jag The Incredible Face Mask med fyra enkla steg;

IMG_8037.JPG

  1. Jag applicera masken med hjälp av penseln över mitt rentvättade ansikte. Tips! Jag brukar klämma ut masken i en liten skål så blir det lätt att doppa penseln.

IMG_8102.JPG

2.  Sedan låter jag masken torka i 30-45 minuter.

IMG_8120.JPG3. Sedan drar jag av masken och kan samtidigt se orenheter som följer med masken bort. Huuuuua så äckligt det ser ut när man ser allt smuts som följer med masken!!! Men sååå skönt!! Jag tycker inte det gör ont alls att dra bort masken utan det känns bara härligt ”ont”. Dock känns det lite om man sätter masken där man har mycket hår som tinningar eller runt ögonbrynen. Ouch!

IMG_8122

4. KLART! Direkt efteråt känner jag hur ren och fräsch min hud blivit!

Nu kan du också få höst-len och fräsch hud!

Med koden

marikafacemask 

får du nu 30% rabatt när du beställer The Incredible Face Mask.  Klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet där rabatten redan är avdragen. Du får så klart med den smarta penseln som gör appliceringen snabb å lätt.

Som vanligt så får du mer rabatt ju fler masker du köper. Å alltid fri frakt! Å du visste väl att MayBeauty har pengarna-tillbaka-garanti om du inte är nöjd? Så säkra är MayBeauty på att du BLIR nöjd!! Å jag lovar, det kommer du att bli :D. Passa på redan idag för erbjudandet är tidbegränsat!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst……. Det är alltid naken sanning här inne och därför har jag aldrig smink när jag visar de produkter jag använder i ansiktet. Dels för att jag vill visa er att de produkter jag använder är så bra som jag säger och dels för att ni faktiskt ska kunna se hur resultatet blir. Just so you know :D!!! IMG_8129.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: