Det där med skördefesten!


IMG_7955.JPGIMG_7975.JPGAlltså.

Det är något visst med skördefesten på Öland. I år fanns dock inte tiden för den traditionella roadtripen runtom på ön, så i år styrde vi kosan till det enda stället jag inte missar – Paradisverkstaden! Där var raku-bränningen i full gång. Så häftigt att se det live! Eva och Moa Paradis (bilden ovan) var i full gång med att dekorera föremålen som skulle in i raku-elden.IMG_7962.JPGIMG_7957.JPGDirekt från raku-elden! Ägget ser nästan glödande ut! Så vackert!!!

IMG_7963.JPGIMG_7958.JPGIMG_7979.JPGIMG_7972.JPGEva var i sitt esse med att tillverka sina ljuvliga figuriner. Hade man turen att norpa en av dem så ska man skatta sig lycklig – unika deluxe!IMG_7989.JPGNär man har samma hårfärg som det långpälsade fårskinnsfällen hahahahaha…..!!!!

V och kejsaren var så klart med. V är lika intresserad och keramik-nördig som jag så det är aldrig något problem att få med honom till Paradiset. Förvisso lockade det dignade fikabordet nog också en smula. Herregud vad det fanns en massa gottis! Kejsaren tyckt grädden var godast :D.IMG_8008.JPGIMG_7984.JPGVärldens bästa Ulrika (till vänster i bild) fångade kejsarens öga. Kanske var det den härliga klänningen i svart och rött (som jag tipsade om HÄR som Ulrika minsann hann klicka hem innan mig. Såååå avis!!! Såg att den ligger ute nu för -25% rabatt dessutom!!) som gjorde att kejsaren tindrade lite extra med ögonen åt henne :D!!!IMG_7981.JPGIallafall.

Denna helgen försvann innan den ens han börja känns det som. Kejsaren är dessutom inne i b(han kom förvisso aldrig ur den) en ”uppe-om-nätterna”-period med mycket mardrömmar och vill somna i min famn eller om jag har en hand på honon, typ. Så då är jag uppe en sisådär fyra, fem gånger varje natt. Å så vaknar han fortfarande alltid 05.00. Gääääsp!!! Ja, ja. Jag kompenserar tröttheten med att lägga mig tiiiidigt!

Tror banne mig att jag ska köra lite hemma- SPA här hemma idag också faktiskt. Det behöver jag :D! Lägga mig i soffan med benen upp och en härlig ansiktsmask. Till dig som fortfarande inte hunnit klicka hem The Incredible Face Mask så ligger erbjudandet kvar även idag. Använd koden marikafacemask eller klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet där du får 30% rabatt på ditt köp. Fri frakt dessutom!! Du kommer älska den lika mycket som jag, det är jag övertygad om 😀 (samarbete med MayBeauty)

Nu, gosa med mina underbaringar. Snart, Somna framför Netflix.

KRAM

// Inredningsfrun IMG_8000.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: