Det där med lördagen som försvann!

b (1).jpg

b (2).jpg

b (3).jpg

b (4).jpg

b (5).jpg

Alltså.

Ni vet känslan när man har gått och längtat efter något och när det väl är över så fattar man inte vad som hänt eller NÄR det hände!?!? Det bara försvann!!! Så känns denna lördagen – poff, borta!

Vi hade planerat lite här-bor-vi-fika för Lilla som börjat ny in sin klass. Så vi bjöd över hans kompisar på lite fika. Å eftersom Lilla är född i april och aaaaldrig får ha Halloween-kalas så slog vi till på ett sådant.

Å ni vet preppen och peppen när man ska ha fika för elva sjuånringar?!?! Det blir lite svettigt ett tag och sedan – BAAAM – är det över och man undrar vad tusan som hände. Lite den känslan har jag nu. Dock är Lilla glad och lycklig över sitt Halloween-fika och det är huvudsaken. Å jag tyckte det var superhärligt att ha en massa roliga och spralliga sjuåringar som lekte och stojade här hemma tillsammans med min underbaring – ljuvt!!

b (6).jpg

Efter att haft kejsaren borta över natten (han sov hos mina päron) så fick V och jag sova en heeeeel natt inatt. Å herre min gud så gött!!! Kanske därför man har varit extra trött idag för att man fått sova länge och ostört. Som att kroppen fick en chock, hahahah!!

Iallafall.

TACK alla ni som lämnat kommentarer, i förra inlägget, om att öppna upp för möjligheten om en fyra. Just nu njuter vi av de tre vi har och kanske öppnar upp fyran:dörren om ett år eller så. Så lite fortsättning följer på den :D.

Nu, popflixa med kidsen. Snart, förmodligen somna innan dem.

KRAM ( å tack för att Ni finns!!!)

// Inredningsrun

Psssst….Måste bara tips om att Jotex har en massa 20% REA på ett helt köp just nu (gäller tills imorgon 7/10!!! Använd koden LOVEAUTUMN så dras rabatten i kassan. Jag har snöat in på kuddar och plädar och tipsar om det här inne idag. Pläden på översta bilden hittar ni HÄR,  sammetskudden i grönt  HÄR, sammetskudden i blått HÄR, sammetskudde med fransar HÄR, ullpläd HÄR , grönvit kudde HÄR. Innehåller adlinks!

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: