Det där med lampan!

IMG_8207.JPGAlltså.

Jag har letat länge och till sist hittade jag den – lampan!!! Jag visste faktiskt inte vad jag ville ha i fönstret vid vardagsrummet tills jag fick hem Hemtex reklamblad i brevlådan.

Å där var den, den sötaste lilla lampan! Å den blev perfekt! Inte för stor, inte för liten, inte för blaffig, inte för intetsägande. Så där lagom! Den är där och ger perfekt ljus och fyller sin funktion både som gottis för ögat och som mild ljuskälla vid matsalsbordet. Tänk att man kan bli så glad för en liten lampa :D!!!IMG_8196.JPGHar Du någon speciellt sak där hemma som får dig att bli extra glad och nöjd?

Nu, kvällsbestyren. Snart, götta ner mig i sängen med en bok.

KRAM

// InredningsfrunIMG_8192.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: