Det där med hemligheten från himmelen!

IMG_8399.JPG
(i samarbete med MayBeauty)

Alltså.

Jag har faktiskt längtat efter detta inlägg för det är såååå många som hört av sig sedan jag visade mitt ”Hollywoodsvall” på Instagram i måndags. Å vad är då hemligheten från himmelen? Jo, den heter Moroccan Miracle Hair Mask från MayBeautyHimmelens gåva till torrt, trist, krusigt hår!

Å vad är det då med denna mask som är så speciell, tänker du nu då?! Jo. Det ska jag berätta för dig. Moroccan Miracle Hair Mask är en professionell hårinpackning för hemmabruk. Masken innehåller Arganolja, Keratin och kraftfulla proteiner som penetrerar och vårdar ditt hår. Resultatet blir ett mjukare, lenare och lätthanterligt hår med ett skinande lyster. Å detta mina fina, skriver jag under på anyday!!! Å ni som känner mig personligen vet att Moroccan Miracle Hair Mask is the real deal!!!

Å hur gör jag då för att få mitt egna Hollywood-mjuka-friska svall!?!? Det är easy peasy. Så här gör jag;IMG_8431.JPG

  • Jag börjar med att handdukstorka nytvättat hår.

IMG_8416.JPG

  • Jag tar ut masken ur förpackningen.

IMG_8419.JPG

  • Sedan öppnar hårmasken och sätt på hättan på huvudet. Lättast tycker jag det är om man liksom ”häller” ner håret i masken (som på bilden här under).

IMG_8440.JPG

  • Jag tar av den praktiska klisterlappen och fäster den så att masken sitter bra och låter sedan hättan sitta på i 30 min. Jag brukar massera lite lätt efter tio minuter så att masken fördelar sig jämt över håret.IMG_8445.JPGIMG_8454.JPG
  • Under tiden jag kan ligga på sofflocket och läser en härlig tidning så penetrerar masken mitt hår på djupet och gör det mjukt, silkeslent och lätthanterligt. 
  • Efter cirka 30 minuter tar jag av hättan och sköljer av håret.

Jag äääälskar känslan av det nytvättade och inpackade håret som dessutom doftar ljuvligt hela dagen. Å ännu bättre, det går så lätt att styla det!! Därav de härliga lockarna som blev klara på ett kick!

På första bilden här nedan har jag bara låtit håret självtorka och är helt ostylat. Ser ni glansen!?!? Galet ju!?!?IMG_8522.JPG

 

  • Å här har jag stylat håret. Eller tja, jag har bara lockat det lite. Resten fixar liksom håret själv. Stadgan, glansen och volymen är ju resultatet från Moroccan Miracle Hair Mask. IMG_8530.JPG

Vill du också får vackert, blankt, friskt och lättstylat hår på bara EN behandling?!?

Med koden

marikahairmask

får du nu 30% när ni beställer Moroccan Miracle Hair mask. Å som vanligt får du mer rabatt ju fler du  köper. Så PASSA PÅÅÅÅ!!! Missa inte detta! Å tänk på att erbjudandet är tidsbegrändsat!

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst……… Tips!! Du vet väl att du har både fri frakt och pengarna-tillbaka-garanti om du inte är nöjd med produkten. Men behöver du inte vara orolig för. Du kommer garanterat älska denna hair masken ❤IMG_8581.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: