Det där med att omförhandla och spara pengar!

IMG_8953.JPG

( I samarbete med Påmind.se)

Alltså.

Att mycket i livet kretsar kring pengars vara eller icke vara är oundvikligt. Iallafall för den största delen av oss vanligt dödliga. Å för mig som trebarns-mama handlar precis allt om att förvandla varenda slant till något bra. Tycker du som jag att det kan vara krångligt att ha koll på din ekonomi? Å bävar för att ringa och förhandla om nya avtal gällande din privatekonomi? Lyssna då extra noga för här kastar jag in ett supertips här till er.  IMG_8954.JPGHar ni hört talas om Påmind? Påmind grundades ur en frustration av att nya kunder får bättre priser på sina avtal än vad lojala kunder får. Detta vill Påmind ändra på! Påmind omförhandlar istället dina och mina avtal hos de nuvarande bolagen, varje gång något av avtalen löper ut. På detta sätt får bolagen en chans att premiera de kunder som väljer att stanna. Du och jag sänker sina månadskostnader och slipper krånglet med att byta bolag och bolaget lyckas behålla sin kund, win-win! IMG_8956.JPGPåmind’s kunder slipper alltså allt krångel och tid det tar att ringa och förhandla om enskilda avtal. Påmind arbetar för en rättvisare marknad, en marknad där konsumenten – vi – kan känna sig trygga. Påmind säkerställer att jag/vi får de bästa möjliga villkoren och sänkta kostnader. Big like!! Lojalitet ska ju banne mig löna sig! Å vem vill inte spara en massa pengar?!?! Å de 1516 kr som jag sparar via Påmind kan jag lägga på något sååå mycket roligare! Å dessutom mer tid till annat än att sitta i telefon!

Så vad väntar du på!?!? In och registrera ditt konto hos Påmind redan idag! Tjänsten är gratis!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…… Jag som gillar att få saker och ting förklarat för mig tyckte att Youtube-klippet som Påmind har på sin hemsida var superbra. Lätt att förstå kärnan i hur de kan hjälpa mig på bara 30 sek. In och titta!IMG_8962.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: