Det där med 3 för 2!

IMG_8967.JPG

(Detta inlägg innehåller adlinks)

Alltså.

Att gratis är gott och få så mycket som möjligt för pengarna för så lite som möjligt är ju alltid lika roligt! Det är ju sedan gammalt! Jag såg att LYKO.se hade köp 3 för 2 från deras Wella Proffessionals och Sebastian sortiment. Å eftersom min hår-fixar-låda har varit gapande tom läääänge så passade jag på att beställa hem en ny locktång (hittar ni HÄR), hårspray (hittar ni HÄR) och shimmer-spray (HÄR). Woop, woop!!!IMG_8972.JPGIMG_8976(alltså peppen när man öppnar paket från Lyko!!! Yeay för mig, liksom!!)

IMG_8986.JPGIMG_9006.JPGÅ kolla vilka wow-lockar min nya locktång fixade!!! Å stadgan och glansen efter stylingen dessutom. Looove it!

Å 3 för 2 gäller så klart alla produkter från Wella och Sebastian så in och kika! Det får bli mitt super-torsdags-TIPS!!!! Å detta supererbjudande gäller fram tom v.44. Så skynda, skynda!!!! 

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst……  För att komma direkt till Wella Professionals produkter så klicka HÄR och för Sebastians produkter klicka HÄR.IMG_8970.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: