Det där med att ha ljus-funderingar!

(samarbete)multi-vägglampa-1l-svart-268553Alltså.

När livet rullar på och man står inför en massa viktiga beslut, är det såååå skönt att fokusera på saker och ting i livet som gör att det känns lite ljusare. Som t.e.x trendiga sänglampor (måste vara årets bästa brygga hahahahaha, men ljus som ljus liksom).

Nu när det blir så himlans mörkt tidigt om kvällen och det enda man vill är att krypa upp i sängen, dra upp täcket till hakan och läsa. Då är det ju lite extra härligt om man kan få både bra ljus och en snygg sänglampa kombinerat. Så nu måste jag kasta in ett litet tipstips. Trademax har just nu en massa trendiga sänglampor till superpriser. Som den snygga lampan från Markslöjd som skulle passa superfint på tio-åringens rum här hemma. Cool, bra ljus och så kan man lägga läseböckerna ovanpå – perfekta julklappen! Dessutom med 31% rabatt – woop woop!!

multi-vägglampa-1l-svart-126466
Multi Vägglamap 1L

 

Till vårt sovrum har jag kikat på den vita godingen (just nu med 36% rabatt)  här nedanför, medan V vill ha den svarta med valnötsbas. Vilken tycker du bäst om?!?! Den som jag vill ha, eller hur ;D!?!?

coco-vägglampa-1l-vitantik-189620
Coco Vägglampa Vit
fletcher-vägglampa-1l-valnöt-162757.jpg
Fletcher (valnöt)

Min sjuåring här hemma tycker det är jättespännande att läsa och det bästa han vet är kvällsmys med sänglampan som enda ljuskälla och en bok. Tänker att denna vita vägghängda sänglampa skulle passa honom perfekt. Så kan han lägga sin lilla läsebok där när han ska sova.

vägglampa-hylla-vit-604247.jpg
Vägglampa Hylla Vit

Är du också sugen på att förnya sänglamporna hemma hos dig? Gå in på Trademax och kolla igenom deras sortiment. Jag lovar att du kommer att hitta minst ett par julklappsvänliga favoriter där. Dessutom till PANG-pris :D!!! Happy sänglamps-shopping!

Nu, fånga dagen. Strax, who I´m I kidding, need some sleep asap……..zzzzz…… (kejsaren har inte förstått det där med vintertid och vaknar numera 04.00 isf 05.00…. GAAAAHHHH!!!!!………)

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssssst…… I betalt samarbete med Trademax

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: