Det där med tack och jul!

Detta inlägg innehåller adlinks.

b (2).jpg

Alltså.

Först och främst TACK för alla fina hälsningar och kommentarer från er. Trodde väl inte i min mildaste fantasi att en som är ”down” kan peppa andra gen om att bara berätta att livet just nu inte är så där gnistrande och glimmande jämt. Tack för att ni stöttat och gett kärlek och varma cyberkramar till en som verkligen behövde det. Ni är fina människor där ute. Viktiga och fina och era medmänniskor ska vara lyckligt lottade att ha er i sina liv. Heja er!!

Idag kör vi VAB igen. Har glömt hur många olika baciller en liten 1,5 åring måste gå igenom hahahaha. Stackar liten hostig plutt. Inte mycket sömn inatt inte.

Jag har legat och plöjt igenom jul-sortimentet mellan natt-vaket inatt och hittat en del gobitar som jag ju måste tipsa om. Dessutom är de med 20 % rabatt. Äääälskar att hitta årets juldekoration på extrapris (brukar ju annars reas ut efter jul och ooorka köpa då liksom :D)))

b (3).jpg

Den vackra linneduken i grönt blev jag ju väldans förtjust i. Den är så klart med 20 % rabatt – woop woop!! Den hittar ni HÄR. Den finns i rött också HÄR.

b (4).jpg

Å så denna ljuuuvliga 3D adventsstjärna!!! Även den med 20% rabatt!! V älskar dessa som är i 3D. Kanske ska slå till och överraska honom. Vi har ju en del fönster att fylla ut :D. Stjärnan hittar du HÄR.

b (8).jpg

Å hur snygg är inte denna ljusstake!?!? Måsthöver deluxe på den!!! Du hittar den HÄR.

b (5).jpg

Å så dessa söta, söta julklapps-tags för typ inga kronor alls. Dessa hittar ni HÄR.

b (9).jpg

Å vem behöver inte en silvrig älg!?!? I doooo!! HÄR hittar du denna skönhet från Lene Bjerre! Även den med 20 % rabatt!!! Mooohooooo!!!!

b (6).jpg

Å en ljusslinga mååååste man faktiskt ha när det är jul. Det är banne mig sedan gammalt :D. Även denna med 20 % rabatt. Du hittar den HÄR.

b (7).jpg

Å jag måste bara avsluta med denna stilrena goding. I vilket fönster skulle inte den här passa!?!? Den hittar du HÄR.

Så.

Nu får det var nog med jul för denna veckan. Men tja, nedräkningen har de facto börjat. Eller vad säger ni :D!?!?

KRAM

// INredningsfrun

Psssssssssssst….. Alla fina bilder kommer från Ellos.se

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: