Det där med själabrus och kroppsvätskor!

IMG_9498Alltså.

Jag har glömt bort hur mycket sjuka de små kan bli under de första månaderna när de börjat på föris – oh my freaking Gooood alltså. Förkylning går väl an, men kräksjukan…. blääääääää!!! Det går ju liksom inte att ”kontrollera” när de är små dessutom utan konsekvenserna blir ju liksom all over the place….. så att säga…….IMG_9507.JPGIallafall.

Jag håller benhårt på 48 h-utan-symptom-regeln och kejsaren får snällt stanna hemma någon dag till. Annars går ju skiten bara runt, runt, runt.

Har ni klarat er än så länge? IMG_9509.JPGHur som haver. Jag har inte kunnat hålla mig utan har inhandlat julens första hyacinter. Blå, förvisso, men ändock!! Doften som sprider sig tillsammans med ljusen kan bara landa som en varm filt runt själen. IMG_9500.JPGIMG_9508.JPGOch mitt i allt själabrus och upptorkning av diverse kroppsvätskor, kan jag inte annat än att räkna ner dagarna tills jag ska börja pynta inför årets mysigaste månad.

Nu är det nära…… snuddbart nära!!!

KRAM

// Inredningsfrun

Psssssssssssst…… De vackra Eva-stolarna är vintage och har stått på en bank i Danmark enligt utsago. Inköpta hos formidabla Folks Interiör. Det lilla brickbordet likaså.IMG_9499.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med själabrus och kroppsvätskor!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: