Det där med tjuvstarten!

(Innehåller adlinks)IMG_9700.JPGAlltså.

Det som är så himlans gött med att vara 38 år och bekymmersfri (host, host….) är att man gör precis som man vill med det mest. Som julpynta i november till exempel. Det skulle säkert många få dåndimpen av eftersom det räknas som tjuvstart. Men inte jag. IMG_9693.JPGJag kallar det framförhållning. Ultrasmart framförhållning,  eftersom jag ju då kan njuta och fokusera på allt gött (utom att pynta) till 100% när julen väl är här. Jamen ni här ju! Julpynta i november – bästa, bästa!!!IMG_9698.JPGIMG_9662.JPGSå.

Nu har jag placerat ut lite julpynt-light i form av rumsgranar, hyacinter, amaryllis och lite pappersstjärnor i svart och vitt. Inget rött ännu, nej, nej, där är till och med jag konservativ. Det röda får smyga sig in kring Lucia ungefär. Men än så länge  kör jag svart, vitt och grönt.

IMG_9689.JPGIMG_9697.JPG

Den nya lampan från Herr Kamprads varuhus lyser upp bredvid rullbordet (från samma varuhus). Tanken är att (det är så jag sålt in hela idén om rullbordet till V iallafall) allt julgottis ska stå på denna vagnen, så att man kan lätt kan ta sig något mumsigt när andan faller på. Vad tror ni om det?? Eller äter man sig galen då, hahahaha?!?!

IMG_9664.JPGIMG_9655.JPG

Söt dekorations-kotte från Hemtex. Ni hittar den HÄRFinns även i guld HÄR.

IMG_9663.JPGIMG_9650.JPGIMG_9657.JPGDet vita fröhuset (lyktorna från Paradisverkstaden) hittar du HÄR och det svarta HÄR.

Å jag är ju så klart inte ensam om att tycka det är en smula mysigt ändå, att smyga in lite jul nu när November är lång, mörk och grå. Jag lever ju trots allt ihop med en julnörd av rang :D.

Har ni börjat julpynta lite smått ännu?

Nu, köpa dammsugare. Snart, dammsuga (YEAY!!!!)

KRAM

// InredningsfrunIMG_9648.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: