Det där med övervåningen!

IMG_9726.JPGIMG_9732.JPGAlltså.

Julpyntet har börjat smyga sig in även på övervåningen här hemma. Å just övervåningen känns extra viktig att få till mysig eftersom vi bara har ”kastat” in lite udda möbler och sådant som vi väntar på att få byta ut. Som soffan t.ex. Väldigt mycket ”snääälla tomten….” på en ny soffa. Å fåtöljer.  De två korgstolarna som fick flytta in från altanen efter sommaren, får stå där uppe tills vi bestämt oss för vad vi vill ha. Jag slängde på fårskinnsfällar för att de ska se lite mer ”juliga” ut. Å så ett rea-kuddfodral från HM. Funkar! Både återbruk, snyggt och skönt :D!IMG_9728.JPGIMG_9738.JPGIMG_9742.JPGAmaryllisen har här hemma fått ett otraditionellt sällskap av gräs. Tyckte att den kombon kändes ny och trevlig mot den mer traditionella kombon med eukalyptus. Vad tycks?IMG_9734.JPGIMG_9727.JPGTIPS!!! Svart, rund vas 29 pix på Rusta!!!IMG_9722.JPGIallafall.

Lite julstakar, doftande eukalyptus, rumsgran, amaryllis, detaljer i svart och vitt (samma ”röda tråd” som där nere) får förgylla övervåningen så länge.  Jag längtar ihjäl mig tills jag ska sätta upp adventsstjärnorna. Får se hur länge jag orkar hålla mig :D! En sak är säkert iallafall. Det är att jag måste putsa fönsterna innan adventsstjärnorna åker upp. Herreguuud så smutsiga!!!

Men det får bli en annan dag. Idag är det ju söndag och då är det vilo dag – det är ju sedan gammalt :D!

KRAM

// InredningsfrunIMG_9737.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med övervåningen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: