Det där med varm choklad!

IMG_9753.JPGAlltså.

Det är inte ofta Stora är sjuk. Men när så är fallet, som idag, då vankas det alltid varm choklad med marshmallows. Å cookies. Det är hans thing! Så då fixar jag det så klart.

IMG_9770Å så Netflix. Vad vore sjukstuga utan Netflix?!? IMG_9766.JPGIMG_9761.JPGIMG_9750.JPGSer ni att julstjärnan nu är uppsatt i fönstret? Jag kunde inte hålla mig. Å ok så ljuvt det blev med ens. Jag blir alltid så lugn av just ljuset från adventsstjärnor. Påminner om barndomens förväntningar och spänningen kring advent och jul – ljuvligt!

Imorgon kommer lite fler bilder från julpynt-light här hemma. För jodå, jag har börjat på riktigt 😀

KRAM

// Inredningsfrun IMG_9748.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med varm choklad!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: