Det där med att gratis-pimpa en amaryllis!

IMG_9789Alltså.

Ni som hängt här ett tag vet att jag inte gjorde annat förr, än att tips en om en massa gratis-a-la-Kajsa-Warg-tips allt som ofta. Å det är inte så att jag slutat anamma denna husguru, tvärtom, det är bara det att jag knappt har tiden att fota och visa er. IMG_9791IMG_9792.JPGMen.

Igår när VABen var ett faktum,  så smet jag ut i skogen som ligger på gränsen till min tomt och fick tag på lite av skogens guld. Ett par grenar och lite enris.IMG_9788.JPGSå. Nu står inte amaryllisen ensam på vänt på advent. Utan i härligt sällskap av grenar och kvistar. Vackert!

Dagens tips! Plocka med grenar och ris från marken  nästan gång du är ute och går i naturen och skapa dina egna vackra jularrangemang.

KRAM

// InredningsfrunIMG_9815

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: