Det där med staken och skålen!

Innehåller adlinks.IMG_9915.JPGAlltså.

Jag har blivit DM-bombade kring min livesändning igår där jag visade en supersöt adventsstake och liten Adler-vas. Så här kommer en liten update om vart ni kan hitta dem.IMG_9911.JPGLjusstaken ”Twig” hittar ni HÄRJust nu med 25% Black Friday-rabatt (som jag ju så klart missade eftersom denna inhandlades i oktober…. host, host…….)IMG_9912.JPGÅ den söta skålen ”Dora Maar” hittar ni HÄR. Jag har planterat en vit amaryllis i min. Lääängtar till den blommar.IMG_9901.JPGNu ska jag fortsätta städa här hemma. En får passa på när en är själv hemma. Händer inte så ofta att man får svabba i fred utan att någons små fossingar springer över nysvabbat golv….. Vad hittar Ni på idag?

I kväll kommer ett efterlängtat inlägg här på bloggen. Ni är många som har hört av sig och jag är såååå glad att jag kan dela detta med er igen. Så kika in lite senare s får ni ser detta hårresande inlägg :D!!

KRAM

// InredningsfrunIMG_9913.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: