Det där med att ha jul!

IMG_9950.JPGIMG_9935Alltså.

Idag kom underbaringarna hem. Kejsaren hade gått och väääntat och vääntantat på att de skulle komma. Å jag också! Känns som att vänta på julafton när de ska komma hem!! Å så klart orkade ju kejsaren inte vänta på sina brorsor, utan var tvungen att tjuvsmaka på årets första julfika innan de kom hem :D!!! IMG_9953.JPGIMG_9941.JPGHan är så ljuv den här bestämda lilla kejsaren. Så mycket saker för sig och såååå mycket att prata om :). 1,5 år är en härlig ålder!!IMG_9937.JPGIMG_9955.JPGIMG_9954.JPGMuggen med  ”Mr” &  ”Mrs” Muse är så himla härlig att dricka ur. Ni kan hitta dem HÄR. (adlink)

Imorgon ska jag iväg på Afternoon Tea – såååå mysigt!!! Vad har ni på agendan?Nu ska jag kasta mig i soffan med ett gäng härliga killar – mina killar!! Är sannerligen rikast i världen!!!

KRAM

// Inredningsfrun

IMG_9949.JPG

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: