Det där med första advent!

IMG_0014.JPGAlltså.

Det är ju sannerligen något visst med 1:a advent. Att få tända det där första ljuset. Så mycket minne från barndomen som lägger sig som en varm filt runt själen. Å att få ännu en första advent tillsammans med mina fyra pojkar. Jag är sannerligen rikast i världen!!IMG_0009.JPGIMG_0012.JPGIMG_0007.JPGIMG_0006.JPGSamtidigt kan jag inte annat än att låta tanken dras till de mindre lyckligt lottade, de som inte förknippar julen med värme och kärlek.

Så. Idag skickar jag ljus genom hjärta och själ till alla de som behöver fylla hjärtat med värme, trygghet och omtanke. Idag tände jag första ljuset för er!

Ta hand om varandra!
KRAM

// InredningsfrunIMG_0004.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: