Det där med att ha hjärtat fullt av värme!

IMG_0019.JPGAlltså.

Det är något alldeles speciellt med att ha nära och kära som kommer över på adventsfika. Å speciellt när man bara kan ”vara” utan en massa måsten.IMG_0034.JPGJag har kört adventsmys i typ 19 år och de har sett väldigt lika men olika ut. De senaste åren har det blivit knytis (alla tar med något till gottisbordet) och vi bjöd på glögg-avsmakningsmeny med lite smått och plock till. IMG_0033.JPGIMG_0026.JPGIMG_0029.JPGI år gjorde jag det väldans lätt för mig och gjorde enklaste möjliga då varken orken eller balanssinnet (jag fortfarande yrsel) samarbetade. Jag gjorde mini-saffransscones med en lingonfärskost till (tog en kvart) som jag bakade till frukosten. Enkelt och gott med en touch av kanel och apelsin. Ni ska få recept – promise!!IMG_0037.JPGIMG_0038.JPGIMG_0045.JPGÅ gästerna hade med sig allt från skumtomte-fudge (DETTA recept ) och friterade hemma gjorda munkar.IMG_0036.JPG IMG_0031.JPGÅ så Helenas saffransmarinerade Västerbottenost. Dog, så goda de var!!!!

Iallafall.

Idag är jag allt en smula tröttkeps och lyssnar in kroppen. Hjärnan går på högvarv fastän det känns som om jag skulle kunna sova i hundra år. Paradox deluxe. Å trots att jag känner mig en smula frusen om kroppen är i allafall hjärtat fullt av värme idag. För är det något jag har, så är det vänner som är som bomull för en trött själ. Tack för att ni finns å  tack för att ni finns även när jag inte är riktigt mig själv. Ni är banne mig bästa julklappen ever!!! 

KRAM

// Iredningsfrun

Psssssssssssst……. Man skulle kunna tro att gårdagens julmys var så när som på barnfri, men sanningen är att det var tio barn i åldern 1,5-10 år med igår. Kanske är tur att bilderna inte innehåller ljudfiler hahahahah…….

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: