Det där med matt-effekten!

IMG_0073.JPGAlltså.

För en person som drivs av drivet och att alltid ligga tio steg före, är det bland det svåraste som finns att inte göra någonting. Jag skulle säga att det rent av är en konst för den otränade. Som jag. Jag får liksom påminna mig själv om att inte göra något. Att saker och ting bara kan få vara. Det låter töntigt, men ni som vet, ni vet.IMG_0094.JPG IMG_0079.JPGSå.

Idag har jag faktiskt hängt i vardagsrummet på ovanvåningen och kämpat emot att inte springa och hämta fönsterputsen till de extreeeeeemt smutsiga fönsterna, utan bara fortsätta att kolla repriser på tv. Tack gode gud att vi har installerat tv-kanalerna sedan en vecka tillbaka efter att ha varit tv-lös på nästan ett år nu. IMG_0101.JPG

IMG_0096.JPGIallafall.

Som ni ser så har jag (varit tvungen)att smyga in lite (mycket för min smak) röda detaljer. Det är killarna här hemma som är tre mot en när det kommer till att rött = JUL och inget kompromissande där – alls! Så. Jag får snällt slänga fram de gamla filtarna (ni kanske minns dem från huset på Öland) och lite röda amaryllis (som jag förvisso tycker är en av de få saker som är helt ok att ha som ”röd” accentfärg nu till jul).IMG_0100Å så är jag sjukt nöjd med att vardagsrummet äntligen inte ”ser för litet ut” längre efter att ha haft en alldeles för liten matta där tidigare. Nu ligger det en 2X3 m stor matta och den är perfekt!!! Tänk vad matt-effekten kan göra för ett rum!!!!

Nu, kasta mig i sängen. Snart, läsa bok.

KRAM

// InredningsfrunIMG_0074.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: