Det där med att få en själa-dos och bara jula in sig lite!

IMG_9967IMG_9977.JPGIMG_9973IMG_9976.JPGIMG_9978.JPGAlltså.

För mig handlar hela december om jul inte bara själva julafton. Å ni som hängt här inne hos mig ett tag nu vet att jag är julnörd och julstörd av rang och ju gärna börjar pynta redan i november.IMG_9981.JPGIMG_9993.JPGIMG_9985.JPGIMG_9975.JPGDels för att november är mörkaste månaden och dels för att jag vill att allt ska vara ”klart” till första advent så att det finns god tid att riktig ”jula in sig” och njuta, varva er och slippa julstress. Se till att njuta av alla julens dofter, smaker och sånger. Jag försöker få iallafall ett riktigt ”jul-mys-moment” varje dag. Det räcker med att lyssna på ”Stilla natt…” medan jag går runt och tänder alla julstjärnor på morgonen eller när jag tänder adventsljusstaken till middagen på kvällen. Det kan räcka med ett litet ögonblick. Då fångar jag julen, känner jag. Att få en liten själa-dos av jul varje dag. IMG_9991.JPGIMG_9983.JPGVas på fot från Hemtex (adlink)

Så.

Just nu glider jag mest runt i morgonrock, stressar ner och jular in mig. Njuter av allt vackert och försöker att vara så mycket jag kan i nuet. För. Den bästa tiden på julen är faktiskt nu, i vänta på, tycker iallafall jag. Eller vad säger du?

Nu, invänta underbaringar. Strax, pepparkaksbak.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssssssst…… Å TACK alla ni som hört av sig kring yrsel. Jag har fått förklaringen nu och jag lovar att berätta mer när det är läge…….IMG_9988.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att få en själa-dos och bara jula in sig lite!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: