Det där med att ha mys i sovrummet!

IMG_0226IMG_0242.JPGIMG_0235.JPGAlltså.

Vårt sovrum är det glömde rummet i det här huset. Vi har fyllt och fyller det med allt som ”blir över”. Så när vi (jag) har tröttnat på något så får det flytta in till sovrummet. Men. Nu i jul så har önskan från V varit att det ska kännas lite jul-mysigt där inne också.IMG_0238.JPGÅ med ”jul” för honom är är inte de vita adventsstjärnorna, de creméfärgade julstjärnorna eller de vita julgranarna. Nä. Jul = rött. Så. Nu har han fått lite rött. Både form av kuddar, ljus och amaryllis på en rad över sängen.IMG_0118.JPG IMG_0232.JPGIMG_0240.JPGÅ så länge jag får pynta, tja, då lägger jag bort mina egna första-hands-val och låter grabbarna få bestämma (lite). För trots allt, vi är ju en familj och jag får (ibland) acceptera att jag inte har veto på allt när det kommer till inredning. Å julen handlar om att vara snäll (så att man får julklappar… host, host…..)IMG_0133.JPGIMG_0132.JPGIMG_0125.JPGIMG_0120.JPGIMG_0194.JPGSå. I slutändan kan man kalla allt rött pynt för fjäsk hahahhahah. Förväntar mig maaaassor av julklappar i år :D!!! Hur gör du? Pyntar för dig själv med ”snyggt” och trendigt pynt eller plockar du fram det där som du vet förknippas med jul för de andra i familjen? Det går ju faktiskt att kompromissa och det ena utesluter ju inte det andra :D. Eller vad säger du?

Nu, kaffe. Snart, ta en tupplur på soffan.

KRAM

// InredningsfrunIMG_0236.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: