Det där med när storleken har betydelse!

IMG_0142.JPG(innehåller adlinks)

Alltså.

Size matters är ju inte alltid sant. Så klart. Jag tycker definitivt inte att storleken alltid har betydelse. IMG_0151.JPGMen. När jag fick hem min fina Kay Bojesen Apa som jag beställde på Black Friday-rean Så blev jag en smula besviken. Jag hade i all all köp-hets ”missat” att det stod ”mini” bakom och trodde allt så att jag beställt hem storleken större till suuuuuperpris. Hmmmm….. Vad säger Ni?!?! Ska jag behålla mini-apan (som ni hittar HÄR) …..IMG_0144.JPG…. eller ska jag beställa en storlek större? Jag hade tänkt att beställa den HÄR lilla söta attiraljen till, men den kanske ser fjuttig ut till mini-apan. Men så är jag lat och orkar inte krångla och hålla på att skicka tillbaka och sådant. Men visst blev den söt när jag hängde den i mitt lilla ”kom-ihåg-galler” på kontoret!?!?

Hmmmm….. Tänk ändå hur mycket världsliga I-landsproblem kan krångla till det ibland hahahahhaha…….

Men det är sådana här I-lands ”icke-problem” som får mig att reflektera hur lyckligt lottad jag är i livet. För det är jag sannerligen!!!

Nu, slå på en kanna kaffe. Strax, mitt-i-nuet-njuta.

KRAM

// InredningsfrunIMG_0149.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: