Det där med snö och julmys!

IMG_0054Alltså.

Det kom minsann lite snö idag. Ni vet sådan där tung snö som sakta, sakta dalar ner. Förvisso smälte den så fort den mötte marken, men ändå. Den känslan!!!

För hur mycket jag än inte gillar snö (måste har frusit ihjäl i snön under något tidigare liv) så kan jag ändå känna att lite snö preciiiis innan jul förhöjer stämningen massor. Å imorgon är det ju Lucia vore det ju himla mys att vakan upp till ett vitt vinterlandskap till tonerna av ”Sankta Lucia” och ”Stilla natt”. IMG_0041IMG_0044

IMG_9999.JPGIMG_0055Men. Om så inte är fallet så stannar jag inne och förhöjer stämningen med glögg och julgottis. Å kolla in sötaste lilla drinkvagnen som jag köpte på loppis!!! Perfekt att ställa upp sådan som man vill ha nära till hands😍 IMG_0052IMG_0223TIPS!!! Glöggen från Kahls med smak av choklad och hjortron är såååå yummi-yummi!!!  Den dricker jag varm med massor av skållad mandel. Å sedan har vi så klart årets glögg från Blossa. Men den är helt klart bäst iskall och ska gärna toppas med Prosecco – gooooott!! IMG_0170I väntan på granen så hänger underbaringarnas söta små julgrans-bilar i en liten mini-gran. Å visst är det såååå söta :D!!! Du hittar dem HÄR (adlink).

Nu ska jag kolla på ”jul med Ernst”-repriser. För det är banne mig en julstämnings-höjare deluxe :D.

KRAM

// InredningsfrunIMG_0222

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: