Det där med att visa lite mer sovrum!

IMG_0204.JPG

Alltså.

I´m back from the dead! Eller tja, ni som oxå har granskat kaklet på insidan av toaletten och därefter suttit och sovit på toan resten av natten, vet vad jag snackar om. HUA! Funderar dock på om jag blivit matförgiftat eftersom jag fick feber dagen efter ”urk-och-bläet” och låg och svettades som en galning i natt. Å idag har jag bara varit trött, urlakad men inte haft några mer ”symptom”…… blääää iallafall.IMG_0178.JPG

Min favorit-kruka med hyacinter i. Ni hittar den HÄR (adlink). Jag har den stora storleken.

IMG_0191 (2).JPGJag hade lite mer pics från vårt sovrum som jag inte visat. Även här har jag försökt smyga in lite ”jul” för att få en mysig känsla. Dock utan en massa tokrött, förutom de röda amaryllislökarna på rad ovanför sängen. Tror att de kan bli fint mot resten av allt det vita.IMG_0180.JPGDe sötaste små granarna i papper har jag köpt HÄR (adlink). Finns även i fler färger :D.

Skulle vilja ha en hel by av dessa små gulliga granar!IMG_0176.JPGIMG_0184.JPGIMG_0183.JPGTofflorna kan ni hitta HÄR (adlink) och den gosiga filten HÄR (adlink).

Dessa är de gosigaste tofflor jag någonsin provat. Såååå grymt sköna utan att bli för varma, mbara mjuka och sköna!!IMG_0202.JPGIallafall. Idag fick granen komma in och jag har pyntat så gott jag kunnat. Har absolut ingen ork i kroppen. Men. Jag hade lovat underbaringarna att granen skulle vara på plats när de kom hem idag (det är hämt-fredag) och de har sett fram emot att få skymta granen genom fönstret när de kommer hem från skolan. Så. Då fick jag ju bara snällt se till att klä den.

Kommer bilder under morgondagen.

Nu, fixa mys-bricka. Snart, kolla på ”Ensam hemma” med killarna.

KRAM

// InredningsfrunIMG_0203.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: