Det där med att visa er Das Haus i julskrud!

IMG_0415Alltså.

Nu är det jul i Das Haus för första gången . Iallafall för oss. Å jag nyper mig lite i armen. För. Alla är samlade. Alla är friska. Alla är lediga. Å huset riktigt osar jul. Det blir inte bättre än så här. Iallafall utifrån min värderingskompass.IMG_0396.JPGIMG_0402.JPGDessa små tomtar fick jag av min arbetsgivare i julklapp när jag var runt 14-15 år. Minns att jag tyckte att ”det var väl så där kul att få…” men nu i efter hand – wow!!! Tack Agnetha på Ica Köpet i Lindsdal! Tomtarna är nu över 20 år gamla!!!IMG_0403.JPGÅ Lucian med Staffan Stalledräng och Apel Grå fick jag av en annan arbetsgivare när jag var lite äldre och jag blev såååååå glad!!! Dessa har hängt med i tio år nu! Lucian har tappat en ljus men annars – still going strong!IMG_0413.JPGIMG_0401.JPGIMG_0387.JPGVille bara titta in en snabbis och önska en trevlig tredje advents-helg! Ta hand om dig och ta hand om varandra! Ni är fantastiska och unika, glöm aldrig det!

 

KRAM

// InredningsfrunIMG_0412.JPG

 

 

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

En tanke på “Det där med att visa er Das Haus i julskrud!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: